Ovu priču Vam dugujem a sad ću i da se odužim!

Ranije sam Vam pominjala decembar, sajam vina, Hotel Hyatt... sećate se, zar ne?

Žao mi je ako me niste ozbiljno shvatili i posetili ovo dešavanje, jer je to svaki put novo iskustvo i nezaboravan događaj za sva čula! 

Glavni program Salona obuhvatao je degustaciju 440 vina (111 vinarskih kuća iz 15 zemalja), koja se odvijala u salama: Kristalna dvorana i Beograd-Budva.

Ponuda je proširena i na salu Budva zbog manjka prostora u Kristalnoj dvorani. Svake godine je sve više izlagača i vinarskih kuća koja izlažu svoje proizvode. Od 2007. godine sam prisutna na svakom sajmu vina i mogu Vam reći da je porastao broj domaćih vinarija koje se ističu novim brendom a godinama se održavaju na tržištu kvalitetom.

U okviru novog izlagačkog koncepta, osim standardne degustacije, posetioci su mogli kod izlagača da zakažu termin i za posebnu, stručno vođenu, degustaciju odabranih vina.

Osim vina ove godine je zabeležen značajan broj radionica i to degustacija uz specijalitete priznatih kuvara! Ekipa TV emisije „Evropska kuhinja“, u saradnji sa devet poznatih restorana, pripremila je program slaganja vina i hrane. Zadatak šefova je bio da pripreme jela po sopstbenom ukusu za konkretna vina. Osim toga beogradska poslastičarnica „Mali princ“ se predstavio sa svojim slatkišima uz odabrana dezertna vina!

Naš poznati šef kuhinje Saša Mišić (TV emisija „Evropska kuhinja“ i „Paklena kuhinja“) je priredio ekskluzivnu radionicu posvećenu otkrivanju i kombinovanju ukusa tokom pripreme hrane. 

I tako... nadam se da sam Vam bar malo zagolicala maštu.

A sada pogledajte zašto NE SMETE DA PROPUSTITE SLEDEĆI SAJAM VINA!!!